Iedereen weet wat een houten vloer is. Maar waarom nemen mensen zo vaak een houten vloer in plaats van een stenen of betonnen vloer. Ik ga jullie meer uitleg geven over een houten vloer en waarom het een bijzondere vloer is en waarom de meeste mensen het kiezen.

Waarom een houten vloer?

Een houten vloer is de goedkopere versie van een vloer. Je hebt natuurlijk ook dure houten vloeren maar dan moet je denken aan een visgraat vloer. Een normale houten vloer valt wel mee hoe duur dat is. Een houten vloer hoezo hebben veel mensen die? Daar weet ik het antwoord op. Veel mensen houden tegenwoordig van luxe, daar horen allerlei dingen bij. Onder andere een mooie houten vloer die warmte afgeeft als je binnen komt. Een houten vloer staat chique en maakt het interieur af. Ik heb thuis ook een mooie houten vloer en de meeste mensen die binnen komen voelen zich gelijk thuis. Het is er warm en het is veilig. En dat is het belangrijkste aan een huis. Dat het een warm en veilig gevoel geeft, en dat je er graag wilt zijn.

De prijs

De prijs van een houten vloer is niet heel duur. Je kan het zo duur maken als dat je zelf wilt. Als jij een houten vloer koopt van 20,- m2 en je hebt 100m2 dan ben je 2000,- kwijt. Zoals ik al zei, je kan het zo duur maken als je wilt. Er zijn ook veel duurdere houten vloeren. De zijn dan ongeveer 80,- per m2. Het is veel geld maar uiteindelijk heb je toch wat en geniet je er je hele leven van. Je moet goed nadenken hoeveel geld je wilt uitgeven aan een mooie vloer. Sommige mensen geven 20.000,- uit en de ene geeft 2000,- uit. Het is maar net wat je mooi vind en hoeveel je te besteden hebt.

Conclusie

Mijn conclusie is: een houten vloer kan je zo duur maken als dat je zelf wilt. Je moet goed nadenken over wat je koopt en hoeveel je uitgeeft. Het is belangrijk dat je je eigen stijl volgt en jen iet laat ompraten door iemand die in de winkel staat en jou wat probeert te verkopen. Volg je eigen richting en kies wat je mooi vindt. ik hoop dat jullie er nu wat meer vanaf weten en goed gaan kiezen voor degene die een nieuwe vloer nodig hebben.